Kanaalweg 14
3526 KL Utrecht
T 030 28 49 300
F 030 28 49 322
E hoofdkantoor@rijnja.nl


Projecten

Op deze pagina vind u een aantal cases die met behulp van FILE2SHARE succesvol zijn uitgevoerd.

Referentie projecten Woningbouw

Casa 400, Amsterdam. 369 studenten/hotelkamers,150 permanente hotelkamers, restaurant, bar, vergader- en congresfaciliteiten en een parkeergarage voor circa 105 auto’s.

Eigenschappen: Casa 400, Amsterdam. 369 studenten/hotelkamers,150 permanente hotelkamers, restaurant, bar, vergader- en congresfaciliteiten en een parkeergarage voor circa 105 auto’s.
Opdrachtgever: BPF Bouwinvest
Architect: Van den Oever, Zaaijer en Partners
Aannemer: Dura Vermeer Bouw Amsterdam


 4 Woontorens Schansen & Dreven, Leiderdorp. Vier woontorens van 10 verdiepingen. In het westelijk deel van het gebied verrijzen twee torens. Deze torens worden de Zuider- en de Westerschans genoemd. Ze omvatten in totaal 66 koopappartementen van 3 of 4 kamers.

Eigenschappen: 4 Woontorens Schansen & Dreven, Leiderdorp. Vier woontorens van 10 verdiepingen. In het westelijk deel van het gebied verrijzen twee torens. Deze torens worden de Zuider- en de Westerschans genoemd. Ze omvatten in totaal 66 koopappartementen van 3 of 4 kamers.
Opdrachtgever: VOF De Schansen en Panagro Vastgoedontwikkeling bv.
Architect: Mei Architecten
Aannemer: Aanneming-Maatschappij Panagro


 W & R Woningen

Eigenschappen: W & R Woningen
Het W&R-concept is gebaseerd op het principe van co-making. Dit betekent voor BAM Woningbouw samenwerken in het bouwproces met vaste gespecialiseerde onderaannemers en toeleveranciers. Binnen het W&R-concept wordt gewerkt met vaste ploegen van zowel eigen mensen als onderaannemers. Een belangrijk voordeel van goed ingespeelde ploegen is de reductie van faalkosten in combinatie met een optimale bouwtijd. Bovendien is co-making binnen het bouwproces altijd erop gericht om kennis en expertise van elkaar te benutten.


Westerdokseiland, Amsterdam.

Eigenschappen: Westerdokseiland, Amsterdam.
14 woonblokken van 4 architecten. Afgesloten binnenplaats (Cour). 40 vrije sector huurwoningen (Amvest) 90 sociale huurwoningen, w.o. MIVA en WIBO (De Dageraad), 236 koopwoningen. Parkeergarage onder maaiveld.